AVGantivirus.se

Din varukorg

Din varukorg är tom.

Ring oss 08-54 55 54 70

 E-post | Skriv ut |

Support

FALSKLARM: Förändring i systemet

Datum skapad:
onsdag 16 december 2009
Senast ändrad:
onsdag 23 januari 2013
Gradering:
 
Rösta:
Bra  -  Dålig

Svar

Du behöver inte oroa dig om detta sker. Dessa filer har ändrats på grund av någon förändring i datorn (av/installation, Windows Update, konfigurering etc). Du kan godta dessa ändringar. Om det hade varit ett virus skulle du ha sett dess exakta namn i AVGs testresultat.

Kategori

Kontakta oss

Teknisksupport
Fri support ges till alla som har köpt eller förnyat sin AVG-licens hos oss.
Fyll i ditt problem i formuläret Redan kund hos AVGantivirus, så kontaktar vi dig.
Är du inte vår kund idag men vill få hjälp av oss, kan du beställa support på svenska.
REDAN KUND HOS AVGANTIVIRUS
BESTÄLL SUPPORT PÅ SVENSKA

Försäljning
Behöver du hjälp vilken AVG-produkt du ska välja?
Till formulär

mecenat avg

Support på svenska

Fri support ges till alla som har köpt eller förnyat sin licens hos avgantivirus.se. Andra användare kan köpa support, läs mer här.

Certifierad återförsäljare för AVG i Norden.