Konkurrerande program som kan störa AVG

Datum skapad:
lördag 09 januari 2010
Senast ändrad:
onsdag 23 januari 2013

Svar

Detta är en lista över program som är kända för att skapa konflikt med en eller flera komponenter i AVG 9.0.

Better File Rename
En äldre version av detta program kan skapa problem i Utforskaren, så att den hänger sig eller stängs ner.
Lösning: Uppdatera programmet från Better File Renames hemsida.

BlueCoat K9 Web Protection
Internetanslutningen kan blockeras helt eller delvis och AVG Firewall kan blockera vissa BlueCoat K9 funktioner.
Lösning: Det här problemet uppstår när båda programmen körs samtidigt. För att säkerställa en fullt fungerande brandvägg genom din AVG Firewall rekommenderar vi dig att avinstallera BlueCoat K9 Web Protection.

Eset Smart Security 4
Datorn blir långsammare eller kraschar upprepade gånger.
Lösning: Vi rekommenderar att inte använda mer än en säkerhetslösning på ett system. De kommer att konkurrera om resurserna, vilket kan resultera i kraschar eller inget skydd alls. Därför rekommenderar vi att du avinstallerar Eset Smart Security 4.

Microsoft Security Essentials
Datorn blir långsammare eller kraschar upprepade gånger.
Lösning: Vi rekommenderar att inte använda mer än en säkerhetslösning på ett system. De kommer att konkurrera om resurserna, vilket kan resultera i kraschar eller inget skydd alls. Därför rekommenderar vi att du avinstallerar Microsoft Security Essentials.

PC MACLAN
Blåskärm när du bläddrar i delade MAC-mappar med hjälp PC MACLAN. Detta uppstår pga att en av MACLANs komponenter inte är kompatibel med AVG Resident Shield.
Lösning: För att lösa detta problem är det nödvändigt att avinstallera PC MACLAN.

System Protect
AVG kan inte installeras eller installeras felaktigt.
Lösning: Under installationen av AVG måste du stänga av Systemet Protect. Du kan också behöva skapa ett undantag för AVG senare.