Så här går en beställning till

how2shop_web

1. Gör ditt köp i vår shop
  2. Samtliga beställningar hanteras under kontorstid
  3. Ett e-postmeddelande skickas med information och guider
  4. Installera AVG. Ingen fysisk vara skickas, allt du behöver finns i beställningen du fått.

Gör din beställning

1. Välj den produkt du vill köpa.
  2. Välj antal år du vill att produkten ska vara giltig.
  3. Klicka på knappen Lägg i varukorg.
  4. Om du vill köpa fler produkter klicka på Fortsätt handla.
  5. Fyll i rabattkoden om du har en sådan och klicka på Använd rabattkod.
  6. Klicka på knappen Uppdatera kundvagn om du gjort några förändringar i beställningen (steg 4 eller 5).
  7. Fortsätt till kassan genom att klicka på Fortsätt till kassan.
  8. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  9. Välj betalningsalternativ.
    Det spelar ingen roll vilket alternativ du väljer, du får alltid din order per e-post när den har hanterats och du kan aktivera den direkt.
  10. Läs igenom och godkänn köpvillkoren.
  11. Klicka på Skicka order (om du valt Faktura) eller Fortsätt till PayPal.

Så här betalar du

Betalkort
Logga in på ditt konto på PayPal eller skapa ett PayPal-konto och slutför betalningen.

Faktura
Din faktura kommer med posten. Den ska betalas inom 15 dagar och skickas via Noxfinans.
Ange OCR-nummer som referens vid betalning.
Du kan börja använda din produkt så snart du fått den skickad till din e-postadress.

Så här hanteras en order

1. Efter avslutat köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit.
  2. Samtliga beställningar hanteras under kontorstid i den turordning de mottas. Se din orderbekräftelse som ett kvitto på att beställningen har blivit mottagen.
  3. När din beställning har hanterats får du ett e-postmeddelande där du bl a finner information om din produkt och guider för installation mm.

Leveranssätt

Du får ett e-postmeddelande med din produkt och guider. Detta är inget meddelande som kommer till din inkorg per automatik så snart du har skickat in din beställning. Vi hanterar alla beställningar manuellt för allas säkerhet på kontorstid.

Vi skickar ingen fysisk vara.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder möjligheten att betala direkt med betalkort eller per faktura. Vid direktbetalning med kort sköts transaktionen av PayPal. När vi har blivit informerade om att betalningen har genomförts hanterar vi din beställning. Uteblir denna bekräftelse, informerar vi dig per e-post om detta. Fakturan kommer per post ett par dagar senare och ska betalas inom 15 dagar om inget annat är angivet.

Produktens giltighetstid

Produkten aktiverar du när du själv vill så snart du mottagit den per e-post. Detta gäller även om du har valt att betala per faktura.

Dess förfallodatum förblir det samma vid förnyelse, vare sig du förnyar den två månader i förväg eller en dag innan den förfaller. Med andra ord spelar det ingen roll när du förnyar. Det enda som är viktigt är att göra det innan den har löpt ut så du inte är oskyddad.