Update failed The connection with…

Din internetanslutning är inte fullt fungerande

Din internetanslutning till AVG update-server kan upphöra att fungera i vissa fall, även fast själva internetuppkopplingen fungerar korrekt. Gör så här för att rätta till sådana förhållanden:

1. Öppna menyn Start > (Inställningar) > Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Nätverksanslutningar.
  3. Klicka på Ändra adapter inställningar (andra alternativet i den vänstra kolumnen).
  4. Högerklicka på Lokal anslutning och inaktivera och sedan åter aktivera.
  5. Försök att uppdatera AVG igen på nytt.

Dina inställningar för internet är inte korrekta

Även om din internetanslutning fungerar korrekt, kan felaktiga DNS-servrar fyllas i och påverka AVG vid uppdateringen.

1. Öppna menyn Start > (Inställningar) > Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Nätverksanslutningar.
  3. Högerklicka på den anslutning du använder och välj Egenskaper.
  4. Dubbelklicka på Internet Protocol (TCP/IP) > fliken Allmänt.
  5. Kontrollera (och ändra om det behövs) inställningarna av IP-adress och DNS-servrar enligt din internetleverantör eller välj Erhåll DNS-servern automatiskt.
  6. Bekräfta inställningarna genom att klicka på OK.
  7. Stäng fönstret.

Din anslutning till AVG update-server kan vara blockerad

Om du använder någon annan brandvägg eller någon annan slags filtrerande mjukvara annan än AVG kan det uppstå konflikter och förhindra AVG att komma ut på nätet.
Du kan testa att temporärt stänga av sådana eventuella program för att se om problemet finns här. Om så är fallet, kan du lösa uppdateringsproblemet med att se till att följande filer inte stoppas av ditt tredjepartsprogram:

• avgcmgr.exe
  • avgcsrvx.exe (32bit)
  • avgcsrva.exe (64bit)
  • avgemcx.exe (32bit)
  • avgemca.exe (64bit)
  • avgrsx.exe (32bit)
  • avgrsa.exe (64bit)
  • avgscanx.exe (32bit)
  • avgscana.exe (64bit)
  • avgtray.exe
  • avgui.exe
  • avgwdsvc.exe
  • AVGIDSAgent.exe
  • avgdumpx.exe (32bit)
  • avgdumpa.exe (64bit)
  • avgnsx.exe (32bit)
  • avgnsa.exe (64bit)
  • avgsrmax.exe (32bit)
  • avgsrmaa.exe (64bit)
  • avgdiagex.exe (32bit)
  • avgdiagea.exe (64bit)
  • avgcfgex.exe (32bit)
  • avgcfga.exe (64bit)
  • avgfws.exe
  • update.avg.com
  • download.avg.com
  • backup.avg.cz
  • pupdate-af.avg.com
  • idpakamai.avg.com
  • qh-afcn.avg.com
  • *.akamai.net
  • *.deploy.akamaitechnologies.com
  • stub.avg.com
  • akamai.avg.com
  • akamai.avg.cz
  • akamai.grisoft.com
  • akamai.grisoft.cz
  • *.mailshell.net
  • akamai.grisoft.cz.edgesuite.net
  • akamai.avg.cz.edgesuite.net
  • akamai.grisoft.com.edgesuite.net
  • akamai.avg.com.edgesuite.net
  • *.cloud.avg.com
  • *.sanasecurity.com