Uppdatera AVG Remote Administration

När det kommit en uppdatering till AVG Remote Administration kan man ladda ner uppdateringen och uppdatera sin befintliga installation. Du kan även finna uppdatering genom att öppna AVG Admin Console > Information > Check for updates.

1. Ladda ner uppdateringen
  2. Kör uppdateringen
  3. På tredje skärmen väljer du Repair Installation och slutför installationen
  4. När installationen är klar kommer AVG Admin Server startas. Det rekommenderas att göra backup av AVG DataCenter databasen och du får ett val om att göra det.
  5. På skärmen Database update/creation ska du bocka för Update existing DataCenter database och slutföra installationen