Vilka AVG-komponenter är inte konstruerade för serveroperativsystem?

Följande AVG komponenter är designade endast för användning på arbetsstationer:

• AVG Firewall
  • AVG Web Shield
  • AVG personlig e-mail Scanner

Om ovanstående komponenter installeras på en server med serveroperativsystem (ISA, proxy, e-postserver, Terminal Server etc.) kan de orsaka problem i serverkommunikationen. För att undvika dessa problem är det inte rekommenderat att installera de nämnda komponenterna på en server operativsystem.

OBS! Detta gäller inte ifall du använder datorn med något operativsystem installerat (Windows Server 2000, 2003 etc.) och använder den som en vanlig  dator utan att serveregenskaperna är  aktiverade.