Hur står sig företagets internetsäkerhet?

Med antivirusprogrammet AVG Internet Security Business Edition får du den mest fullkomliga internetsäkerheten. Där ingår en effektiv och resolut brandvägg som håller ett öga på din privata information och hindrar hackare från att komma åt data om dig och ditt företag som lagras på din dator. AVG:s brandvägg skyddar även trådlösa nätverk och stoppar skadliga program från att ta över din dator eller från att skicka vidare skadlig kod till dina bekanta.

Med det molnbaserade programmet AVG Cloudcare får du dessutom ett fjärrstyrningsprogram på köpet. Det skyddar anställda från hot på Internet, har enkel Policyhantering och enkel distribution.

Har du några funderingar om internetsäkerhet eller brandvägg eller liknande är det bara att kontakta vår support som finns tillgänglig över telefon och mejl, men även som omedelbar fjärrsupport för att kunna hjälpa dig med ditt virusprogram precis som om de satt framför din skärm.

Läs mer om vad AVG:s program skyddar dig mot

På respektive programs presentationssida kan du läsa mer om vad programmen innehåller.

AVG Cloudcare – Komplett molnbaserat skydd för företaget.

AVG Internet Security Business Edition – AVG Internet Security är ett komplett skydd.

AVG Anti-Virus Business Edition – Det finns även ett enklare val av antivirusskydd.


Följ oss gärna på Facebook och Twitter eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för information, tips, produktnyheter och erbjudanden.

Facebook, Twitter och Nyhetsbrev