AVG 2013 uppdaterar till Service Pack 1

Den senaste programuppdateringen av AVG:s kompletta antivirusskydd Internet Security 2013 har precis släppts. Detta nya Service Pack 1 kommer att uppdateras på alla användares datorer automatiskt under de närmsta dagarna.

Så vad är nytt i Service Pack 1?

Inaktiva skanningar av datorn är den största nyheten. I takt med att vi alla utför allt mer arbete på våra datorer har AVG nu infört en teknik som gör att virusskanningar enbart körs då en dator står i viloläge. På så sätt upplevs aldrig skanningar som att de är i vägen eller gör datorn trög, vilket innebär att användarna får maximal prestanda när de behöver det som mest.

Optimeringsverktyg för datorn. Med den nya funktionen AVG Quick Tune har även några ytterligare optimeringsverktyg införts till AVG AntiVirus och AVG Internet Security. Vilket innebär att användare inte bara får tillgång till ett högklassigt skydd utan får också möjlighet till en smidigare och snabbare dator med färre kraschar.

Befintliga AVG 2013-användare uppdateras automatiskt till Service Pack 1. De som inte har AVG 2013 kan beställa en uppgradering av sin befintliga AVG AntiVirus 2013 licens eller göra en ny beställning på avgantivirus.se. Användare med AVG 2012 kan kostnadsfritt installera AVG 2013 på sin dator.