På hur många enheter kan jag installera mitt AVG

AVG Ultimate, AVG Internet Security Unlimited och AVG TuneUp Unlimited

Vid köp av en av dessa produkter kan du skydda upp till tio enheter (Windows, Apple, Android & iOS) i ditt hushåll.

1) Hämta installationsfilen till ditt program här! Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta nedladdningen.

2) När nedladdningen är klar klicka på INSTALLERA och sedan på FORTSÄTT för att avsluta installationen.

3) Aktivera: Öppna AVG i din dator, klicka på Meny och logga in med din e-postadress och lösenord.

OBS! Support av oss ges endast på datorer.

Smarta inställningar för AVG Internet Security

Smarta inställningar för AVG TuneUp