Förnyat licens, vad händer nu?

Vi hanterar samtliga beställningar under kontorstid. När vi fått in din beställning ordnar vi en ny licens som vi skickar till dig per mejl. Denna licens måste aktiveras i din dator för att ditt AVG ska förnyas. Att ladda ner den senaste versionen av programmet är gratis.

AVG 2013-2015

1. Starta AVG genom att klicka på AVG-ikonen på skrivbordet eller i aktivitetsfältet nere till höger.
  2. Klicka på Support längst upp till höger.
  3. Klicka på Re-activate
  4. Byt licensen i den nedersta rutan till din nya.
  5. Klicka Activate
  6. Starta om AVG

AVG 2012

1. Starta AVG genom att klicka på AVG-ikonen på skrivbordet eller i aktivitetsfältet nere till höger.
  2. Klicka på Support längst upp till höger.
  3. Klicka på Re-activate
  4. Byt licensen i den nedersta rutan till din nya.
  5. Klicka Activate
  6. Starta om AVG

AVG 2011/AVG 9

1. Starta AVG genom att klicka på AVG-ikonen på skrivbordet eller i aktivitetsfältet nere till höger.
  2. Klicka på License
  3. Gå in på Re-activate
  4. Byt licensen i den nedersta rutan till din nya.
  5. Klicka Activate
  6. Starta om AVG