AVG installationsguide

Den här guiden leder dig genom stegen för att installera AVG på din dator.

Innan du börjar installationen, se till att:
* Du är inloggad i Windows med administratörsbehörigheter, att inga andra program körs i Windows, och att alla andra antivirusprogram är helt avinstallerade.
* Din dator uppfyller de minsta systemkraven för AVG-installation.

För att använda AVG behövs följande

Systemkrav (minimum)
Intel Pentium 1.5 GHz eller snabbare
1300 MB fritt diskutrymme (för installation)
512 MB (Windows XP) / 1024 MB (Windows Vista, Windows 7) RAM-minne

Operativsystem
MS Windows 10
MS Windows 8 och 8.1
MS Windows 7
MS Windows Vista
MS Windows XP Home Edition/Professional SP3

Webbläsare
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari

1. Hämta hem filen till ditt program på sidan Nedladdning.
    Klicka på länken Ladda ner vid ditt program och välj att du vill Spara filen. Förslagsvis på ditt skrivbord så är det enkelt att hitta den sen. Högerklicka på den nedladdade installationsfilen och välj Kör som administratör.
    Klicka sedan på INSTALL.
  2. Det första som sker är att installationsfilen går igenom din dator för att kontrollera att installationen kommer fungera problemfritt.
  3. För att aktivera ditt köp klicka på ACTIVATE NOW.

4. Starta om datorn.
    AVG är nu installerat. Dubbelklicka på AVG-ikonen på skrivbordet för att öppna AVG och klicka på Internet Security-rutan för att öppna programmet.Obs! Om du inte loggade in på ditt AVG-konto och du inte angav ditt licensnummer under installationen måste du aktivera ditt program senare.

Aktivera AVG Internet Security om du inte gjorde detta vid installationen

AVG 2017-2018

1. Starta AVG
  2. Klicka på My AVG och sen på My subsciption
  3. Här ser du licensens giltighetstid. Om den stämmer med beställningen så behöver du inte göra något. Om inte, gå till nästa steg.
  4. Har du en licensnyckel så klickar du på Enter new licens. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

OBS! Tänk på att använda stora bokstäver om du anger en licensnyckel.

Obs! Om du glömt ditt lösenord, gå till AVG MyAccount, klicka på Forgot your password? och ange e-postadressen som användes för att skapa kontot under inköpsprocessen. E-postadressen är samma adress där du fick bekräftelsemailet efter inköpet.

Din produkt är nu aktiverad. Du kan visa och hantera alla dina AVG-produkter i ditt AVG under My AVG eller i ditt AVG-konto.