Installera en ny version över en äldre

Vid uppgradering till den senaste versionen av AVG kommer alla dina inställningar behållas, och den tidigare versionen tas bort automatiskt från din dator. Det enda du behöver göra är att följa stegen nedan.

1. Hämta ner den senaste installationsfilen här: Nedladdning
  2. Klicka på Ladda ner … vid den produkt som du har köpt.
  3. Spara filen på din dator. Vi rekommenderar dig att spara filen på skrivbordet.
  4. Dubbelklicka på den hämtade installationsfilen och följ installationsguiden.

Läs gärna mer om installationen i vår installationsguide.