Installationsguide för AVG TuneUp

Om du inte har AVG installerat!

Steg 1: Hämta nedladdningslänk här

Steg 2: Starta installationen genom att klicka på den nedladdade filen och sedan Install

Steg 3: Välj språk, (svenska är redan ifyllt) > klicka OK > Next > Install > Finish

Steg 4: Klicka på My AVG > My subscription (Mitt AVG > Min prenumeration) och logga in med samma uppgifter som ovan.

Steg 5: Här ser du de olika funktionerna. Nedan finns länk för de olika inställningarna som kan göras för att snabba upp din dator.