AVG.com har dragit pengar!

Vi förstår att det inte är så enkelt att känna till att vi på AVGantivirus.se inte är avg.com.

Vi är återförsäljare åt avg.com. Men vi delar inte affärssystem med dem. Hos oss kan du inte registrera dig för att få din produkt förnyad per automatik. Vi frågar dig per e-post i god tid innan istället och du får då göra ett aktivt val själv vid varje förnyelse. Köpte du din produkt direkt hos avg.com finns det en chans att du även bockade i en ruta för att få denna automatiska förnyad.

När din AVG är inställd på automatisk förnyelse, skickas ett meddelande till den e-postadress som du använde när du köpte eller registrerad din AVG. Detta skickas senast 45 dagar före den aktuella förnyelsedatumet för att varna dig om att din produkt är på väg att förnyas. Ditt betalkort kommer att debiteras 15 dagar före förnyelsedatumet.

Avsluta automatisk förnyelse hos avg.com

Följ denna guide för att avsluta förnyelse hos avg.com: Avsluta automatisk förnyelse hos avg.com

Begär återbetalning av redan dragen betalning

Kontakta avg.com här för att få redan dragen avgift tillbaka.
Notera att detta måste ske inom 30 dagar från det datum pengarna har dragits.

Kontrollera om du är registrerad

Automatisk förnyelse kan registreras för AVG AntiVirus, AVG Internet Security, AVG Ultimate och AVG TuneUp under köpet av licens på avg.com. Om du är osäker på om du registrerade dig, kan du kontrollera detta på din sida på AVG MyAccount. Här kan du även avbryta denna automatiska förnyelse.

Om du inte har skapat konto på AVG MyAccount

1. Gå till AVG MyAccount: https://myaccount.avg.com/
2. Klicka på Create an account.
3. Fyll i din e-postadress och lösenord.
OBS! Se till att använda den e-postadress som du använde när du köpte eller registrerade ditt AVG.
4. Klicka på Continue.
5. Du kommer nu att få ett e-postmeddelande. Klicka på aktiveringslänken i detta meddelande för att aktivera ditt konto.
Följ sedan stegen nedan för att inaktivera automatisk förnyelse.

Logga in på ditt konto på AVG MyAccount

1. Gå till AVG MyAccount: https://myaccount.avg.com/
2. Logga in med din e-postadress och lösenord.
3. Klicka på My Subscriptions.
4. Klicka på Unsubscribe vid den produkten du vill avsluta prenumerationen.
5. Markera Unsubscribe from future renewals and let my subscription expire….. och sedan på ”Confirm.
Detta kommer att ändra status till Off och ditt konto kommer inte att debiteras automatiskt.

Kommer du inte ihåg ditt lösenord?

1. Gå till AVG MyAccount: https://myaccount.avg.com/
2. Klicka på Trouble signing in?
3. Fyll i din e-postadress och klicka på Continue. Du kommer nu att få ett e-postmeddelande där du kan återställa ditt lösenord för att sedan logga in på ditt konto.

Förnya licensen hos AVGantivirus.se – få svensk support

Vill du hellre att vi förnyar din licens och dessutom få support på svenska på köpet, så är det bara att kontakta oss eller fyll i formuläret för att få kontakt med supporten.