AVG.com har dragit pengar från mitt konto

Vi förstår att det inte är så enkelt för en AVG-användare att känna till att vi på AVGantivirus.se inte är avg.com. Vi är återförsäljare åt avg.com. Men vi delar inte affärssystem med dem. Hos oss kan du inte registrera dig för att få din licens förnyad per automatik. Vi frågar dig per e-post i god tid innan istället och du får då göra ett aktivt val själv vid varje förnyelse. Köpte du din licens direkt hos avg.com och betalade i euro, finns det en chans att du även bockade i en ruta för att få denna automatiska förnyelse.

När din AVG är inställd på automatisk förnyelse, skickas ett meddelande till den e-postadress som du använde när du köpte eller registrerad din AVG. Detta skickas senast 45 dagar före den aktuella förnyelsedatumet för att varna dig om att din licens är på väg att förnyas. Ditt betalkort kommer att debiteras för förnyelseavgiften 15 dagar före förnyelsedatumet.

Begär återbetalning av redan dragen betalning

Fyll i formuläret här för att få redan dragen avgift tilbaka.
Notera att detta måste ske inom 30 dagar från det datum pengarna har dragits.

Kontrollera om du är registrerad

Automatisk förnyelse kan registreras för AVG AntiVirus, AVG Internet Security och AVG PC TuneUp under köpet av licens på avg.com. Om du är osäker på om du registrerade dig, kan du kontrollera detta på din sida på AVG MyAccount. Här kan du även avbryta denna automatiska förnyelse.

Om du inte har skapat konto på AVG MyAccount

1. Gå till AVG MyAccount: https://myaccount.avg.com/
2. Klicka på Create an AVG MyAccount.
3. Fyll i din e-postadress och lösenord.
OBS! Se till att använda den e-postadress som du använde när du köpte eller registrerade ditt AVG.
4. Klicka på Submit.
5. Du kommer nu att få ett e-postmeddelande. Klicka på aktiveringslänken i detta meddelande för att aktivera ditt konto.
Följ sedan stegen nedan för att inaktivera automatisk förnyelse.

Logga in på ditt konto på AVG MyAccount

1. Gå till AVG MyAccount: https://myaccount.avg.com/
2. Logga in med din e-postadress och lösenord.
3. Klicka på My Subscriptions i toppmenyn.
4. Klicka på Pilknappen bredvid din produkt, klicka sen på Cancel Subscription.
5. Klicka även på Cancel Subscription i den Pop-up rutan för att bekräfta ditt val..
Detta kommer att ändra status till Off och ditt konto kommer inte att debiteras automatiskt.

Kommer du inte ihåg ditt lösenord?

1. Gå till AVG MyAccount: https://myaccount.avg.com/
2. Klicka på Forgot your password?
3. Fyll i din e-postadress och klicka på Submit. Du kommer nu att få ett e-postmeddelande där du kan återställa ditt lösenord för att sedan logga in på ditt konto.

Förnya licensen hos AVGantivirus.se – få svensk support

Vill du hellre att vi förnyar din licens och dessutom få support på svenska på köpet, så är det bara att kontakta oss eller fyll i formuläret Förnya licens