Köpt en ny dator = Köpa ny licens?

OBS! Gäller endast om du har en licensnyckel. Den nya versionen använder inte licensnyckel utan de gäller obegränsat antal enheter inom hushållet/familjen.

Om du har köpt en till dator, kan du utöka din licens, så att den även kan användas på din nya dator. Fyll i vårt formulär Utöka licens till fler datorer så skickar vi dig prisuppgift per mejl. (Detta sker under kontorstid.)

• Det är alltid billigare att utöka en licens än att köpa en ny separat licens. Dessutom är det enklare, då du har en och samma licens för samtliga datorer och behöver enbart förnya licensen vid ett tillfälle.
  • Om du godkänner priset svarar du på mejlet. Då ordnar vi en ny licens som är giltig för samtliga datorer och är giltig lika länge som ursprungslicensen. Licensen skickas per mejl under kontorstid och kan aktiveras i  datorerna direkt. Den nya licensen aktiverar du i samtliga datorer. Därefter skickas en faktura per post. Du kan också välja kortbetalning via Paypal, ange i så fall det i din beställning.
  • Vill du samtidigt förnya licensen, kan vi självklart även hjälpa dig med det.
    Ange i så fall detta i meddelandefältet i formuläret.

Flytta din licens till din nya dator

Om du inte kommer använda din gamla dator mer, går det bra att flytta över din licens till din nya dator istället. Först avinstallerar du AVG på din gamla dator, sedan installerar du AVG på din nya dator. Läs instruktioner mer i detalj här.
Om den gamla datorn inte ens går att starta så lägg bara in programmet på den nya så avaktiveras den på den gamla efter en tid.