Uppgradera AVG Free till köpt AVG

Om du har haft AVG Free installerat sedan tidigare, men nu köpt en licens, finns det flera sätt att komma igång med din köpta produkt, beroende på vilken version av AVG Free som du har i din dator nu.

AVG 2018

Starta AVG.
Klicka på My AVG längst upp till höger och sen på My subscription.
Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

AVG 2017

Starta AVG.
Klicka på Menu längst upp till höger och sen på About.
På vänster sida klickar du på Subscription.
Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

AVG 2013-2016

Starta AVG.
Klicka på Support längst upp till höger.
Aktivera licensen genom att klicka på Reactivate.
Byt ut till den nya licensen i rutan längst ner och klicka sedan på Activate.
Starta om AVG.