Automatic Maintenance fungerar inte

automaticmaintenance_pctuneup

Om du har råkat avaktivera funktionen Automatic Maintenance i programmet, utför det inte jobben med att optimera och rensa din dator.

1. Öppna AVG PC TuneUp > klicka på kugghjulet på Maintenance till vänster.
  2. Kontrollera så att du inte har stängt av denna funktion; det ska vara en bock i rutan högst upp vid Enable Automatic Maintenance.
  3. Inställningarna som finns på den bifogade bilden är rekommenderade inställningar.
  4. Spara dina nya inställningar genom att klicka Apply > OK.