AVG TuneUp – introduktion

Här får du en introduktion till AVG PC TuneUp och var du kan hitta de olika funktionerna då du har startat programmet på din dator. Introduktionen finns även som en nedladdningsbar pdf på engelska här om du skulle vilja skriva ut den.

avgpctuneup1.intro

1. Statusen på Maintenance visar hur ofta din dator underhålls. Om du klickar på den kommer en kontroll av din dators underhåll utföras, endera utifrån dina egna inställningar eller efter standardinställningarna som kom med då du installerade AVG PC TuneUp. Om du klickar på kugghjulet kan du ändra dess inställningar. Vad som ska underhållas och när det ska utföras.

2. Speed Up, här kan du inaktivera eller avinstallera oönskade program och rensa din dator och dina data.

3. Free Up Space, här kan du systematiskt ta bort onödiga data från datorn.

4. Fix Problems, hitta enkla lösningar för eventuella problem som kan uppstå hittar du här.

5. All Functions, i denna sista kategori listas alla de funktioner som finns tillgängliga i AVG PC TuneUp, sorterade efter användningsområde .

6. Bestäm här i vilket läge AVG PC TuneUp ska vara inställt på; Ekonomi, Standard och Turbo. Detta anger hur mycket kraft programmet använder. (Förinställt läge är Standard)

7. Denna är bara aktiv på bärbara datorer, annars är den inaktiverad.
Aktivera Flight Mode för att stänga av datorns Wi-Fi och Bluetooth.

8. Rescue Center, använd denna knapp för att ångra ändringar som du har gjort med AVG PC TuneUp eller att utföra systemåterställning.

9. Settings, genom att klicka på Settings kommer du till den centrala inställningsdialogruta för AVG PC TuneUp. Här kan du anpassa programmet helt efter dina önskemål. Tillämpa underhåll och konfigurera AVG Live Optimization, AVG Turbo Mode, söka efter uppdateringar och många andra inställningsalternativ.

10. Help, ger dig tillgång till programmets hjälpavsnitt/manual. Du kan också klicka vidare till AVGs hemsida, finna detaljerad information om din programversion och söka efter uppdateringar.
Det är också här du aktiverar din licens, på Activate product.