Skapa säkerhetskopia i Windows

1. Anslut en extern hårddisk till datorn.
  2. Öppna Säkerhetskopiering och återställning: klicka på Start > Kontrollpanelen > System och underhåll och sedan på Säkerhetskopiering och återställning.
  3. Klicka på Säkerhetskopiera filer och följ sedan anvisningarna i guiden. Om du uppmanas att ange administratörslösenord eller bekräftelse, gör det.

OBS! Det går inte att utföra automatisk säkerhetskopiering i Windows Vista Starter och Windows Vista Home Basic.

Skapa en återställningspunkt

Innan du utför något på din dator som du är osäker på eller gör någon större ändring i Windows så rekommenderar vi att du skapa en återställningspunkt först. Då kan du alltid återgå till hur det var innan du gjorde ändringen.

Läs mer på Windows support