Smarta inställningar att göra efter installation av AVG TuneUp

1. Underhåll

Fixar och underhåller din dator automatiskt
Trött på buggar och kraschar? AVG:s förbättrade automatiska underhåll rensar din dator varje vecka.

Rensar registret automatiskt så ditt Windows-operativsystem fungerar som det ska.

Vårt automatiska underhåll rensar upp webbläsarspår, spårning av kakor, cachefiler och programrester för mer diskutrymme.

2. Snabba upp

Här finns tre olika områden: Underhåll, Bakgrunds- och startprogram och Onödiga program.

• Underhåll = Samma som under punkt 1.
  • Bakgrunds- och startprogram = Bestäm här vilka program som ska starta samtidigt som du startar din dator, för bäst prestanda bör samtliga program här inaktiveras.
    OBS! Detta betyder inte att de avinstalleras utan att de startar när du klickar på dess ikon stället för att alltid vara aktivt i bakgrunden.
  • Onödiga program = Här kan du enkelt avinstallera program som du upplever som onödiga. Vill du inte att AVG TuneUp ska rensa bort några program så klicka bara på Ignorera.

3. Frigör utrymme och rensa upp mer än 200 appar

Befria ditt lagringsutrymme och rensa upp 200+ appar
Din dator börjar samla skräp och skräp från första dagen: överblivna Windows-filer, skräp från webben och dina egna programs överblivna filer. Du vill varken ha dem och du behöver dem inte – de tar bara upp utrymme och kan orsaka problem med tiden. Vi har två lösningar åt dig:

Djuprengör hårddisken med Disk Cleaner
Allt från installationsfiler till cache. Från gamla säkerhetskopior till temporära systemfiler. De har uppfyllt sitt syfte, men nu tar de bara upp plats i onödan – så vi städar bort dem och gör plats för saker som verkligen behövs.

Surfa lättare och snabbare med Browser Cleaner
Slipp sparandet av tillfällig data och online-rester? Vi tar bort filerna som Internet Explorer, Chrome, Firefox, etc. inte kan bli av med själva. Resultatet? En lättare och snabbare webbläsare.

4. Åtgärda problem

Uppdatera alla dina program automatiskt med ett klick
Förhindra säkerhetsproblem, buggar och irriterande installationer: AVG TuneUps programvaruuppdatering kontrollerar installerade programvara, som Java, VLC och Skype, och uppdaterar dem alla till de senaste, bästa versionerna.

Programvaruuppdateraren med nollproblem
Vin blir bättre med åldern. Programvara gör det inte. Vår programvaruuppdatering fungerar fullt automatiskt och stöder uppdateringar för mer än 50 av de mest populära apparna – och fler läggs till regelbundet!

För att få fler tips och kampanjer kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev