Support via fjärruppkoppling

Fri support ges över telefon, mejl eller fjärrsupport till alla som har köpt eller förnyat sin AVG-licens hos AVGantivirus.se. Är du inte vår kund idag men vill få hjälp av oss, har vi två alternativ att välja mellan, läs mer här.

Hjälpen är bara ett klick bort

Vi kan ge dig support genom att upprätta en förbindelse till din dator via internet.
På så vis kan vi hjälpa dig precis som om vi satt framför din dator.

1. Ladda ner snabbsupport
  2. Välj att du vill SPARA filen, dubbelklicka på filen och välj sedan KÖR.
  3. Ring Support: 08-54 55 54 71
  4. Uppge ”Ditt ID” som visas på skärmen.

Medan vi är uppkopplade till din dator kan du se allt som vi gör.
När sessionen är slut och vi har kopplat ned, kan vi inte längre komma åt din dator.

Supporten är öppen måndag – fredag 13:00 – 16:00
Systemkrav: Windows 7/8/10