Problem med AVG efter en Windowsuppdatering

Om du har problem med ditt AVG efter en Windowsuppdatering, rekommenderar vi att du följer stegen nedan och gör en ominstallation av programmet på din dator.

Du behöver ha din licens tillgänglig vid installation, Hitta min licens

1. Hämta verktyget AVG Remover här
2. Ladda ner filen till din hårddisk, förslagsvis på ditt skrivbord.
3. Dubbelklicka på filen för att köra igång den. När programmet är klart startar du om datorn.

LÄNKTIPS!
Mer info om AVG Remover här.

OBS! Se till att Windows Defender inte är aktiverat vid installationen av AVG

4. Hämta installationsfilen för ditt program här.
5. Ladda ner filen till din hårddisk, förslagsvis på ditt skrivbord.
6. Dubbelklicka på filen för att köra igång den. När installationen är klar startar du om datorn.

LÄNKTIPS!
Steg för steg guide att följa vid installation här.