Utöka licens till fler datorer

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig med att utöka din licens så att den gäller för fler datorer. När du fyller i formuläret ses detta som en förfrågan från dig.

1. Vi tar emot din förfrågan och skickar tillbaka ett e-postmeddelande med prisuppgift till dig.
  2. Du bestämmer om du vill utöka din licens eller inte genom att svara på meddelandet.
  3. Om du tackar ja får du en ny licens skickad till din e-postadress.
    Licensen fungerar med en gång och gäller lika länge som din ursprungslicens.
    För enkelhetens  skull rekommenderar vi att du har samma licens på samtliga datorer.

Samtliga förfrågningar och beställningar sker under kontorstid.

• Var hittar jag min licens?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.