Förklaring av notis om upptäckt virus

• Heal:  reparerar filen till dess originala tillstånd, som den var innan den blev infekterad.
  • Move to vault: filen sätts i karantän i Virus vault och kan inte längre skada din dator.
  • Go to file: öppnar mappen som viruset finns i och du kan radera den manuellt.
  • Ignore the threat: gör inget med filen, men den är fortfarande blockerad av AVG.

Om du har möjlighet att välja Heal så gör du det, om inte välj Move to vault.