AVG tror en fil är infekterad – falsklarm

Om AVG identifierar en fil på din datorn som smittad flyttas den till AVG Virus Vault. Är det däremot ett falskt larm och du är säker på att filen är korrekt och inte skadad, ska vi rätta till det så snart som möjligt.

Tyvärr uppstår falska larm då och då i alla antivirus-program på marknaden. För att lösa problemet, lägg till den som ett undantag i ditt AVG:

Lägga till ett undantag i AVG

1. Öppna AVG
  2. Klicka på Menu (Meny) > Settings (Inställningar).
  3. Klicka på Exceptions (Undantag).
  4. Lägg här filen/url:en/mappen mm som ett undantag och klicka på OK.

OBS!
Gör inte detta om du inte är helt säker på att filen/url:en/mappen verkligen är säker.