Varningsmeddelande som inte är virus

Ibland kan olika varningsmeddelande dyka upp från ditt AVG. Här är ett exempel som frågar om det är OK att programmet Illustrator är uppkopplat till internet medan du använder det. Detta är inte ovanligt då många program idag arbetar på samma sätt.

AVG_program-som-kom-online

Om du får ett liknande meddelande om ett program som du litar på, är det bara att godkänna genom att klicka på den gröna bocken. När du gör det har du lagt till en undantagsregel för detta program i din brandvägg i AVG.

Är du osäker över programmet AVG frågar om, rekommenderar vi dig att ta en skärmdump på meddelandet och skicka in till oss, så hjälper vi dig. Du kan sedan bara stänga ner meddelandet genom att klicka på krysset högst upp till höger.