Kunder rekommenderar AVG

Efter att ha testat ett flertal antivirusprogram fann jag AVG.
Genast kände jag att jag kommit rätt. Bra program och en helt fantastisk support.
Gör som jag och ni kommer att bli jättenöjda.
Lars Åke i Malmö

 


 

Victoria_160Efter att gång på gång ha råkat ut för virus i min dator insåg jag att jag var i stort behov av ett fungerande virusskydd. Som studerande är det av högsta grad att ha en dator som fungerar i alla lägen. Vad skulle jag göra om datorn la av mitt under en uppsatsskrivning? Med tanke på att jag som student har en ganska mager budget har jag inte möjlighet att lägga ut stora pengar på något som anses som tråkigt och onödigt. Efter att ha surfat runt på Mecenats hemsida och sett att AVG både hade rimliga priser samt goda recensioner så beslutade jag mig för att testa deras virusskydd för ett studentrabatterat pris. Det är ingenting som jag ångrar idag. Jag har även ändrat uppfattning om att virusskydd skulle vara tråkigt och onödigt, då jag har fått en uppfräschning av min dator som både fungerar bättre och snabbare tack vare AVG:s virusskydd!     – Victoria

 


 

Svenska Ångestsyndromsällskapet

ASS_logoVi valde AVG för att vi fann det vara en professionell och problemfri säkerhetslösning. Inom vår landsomfattande stödverksamhet för människor med psykiska funktionshinder som panikångest, social fobi och generaliserad ångest är våra lokala föreningar runt om i landet basen för stöd, hjälp och gemenskap.

En stor grupp av våra medlemmar har emellertid problem med att våga lämna den trygghet som bostaden utgör. Här är modern teknik som internet ett viktigt hjälpmedel för att bryta denna isolering. Internets risker oroar rent allmänt många människor ute i samhället och det är då inte särskilt svårt att förstå att de som redan är oroliga och ängsliga på grund av sin ångestproblematik kanske till och med avstår från att använda internet som ofta är den enda möjligheten till kontakt med vår organisation och med andra människor.

Vi har därför på vår hemsida www.angest.se deklarerat att vi använder oss av AVG Internet Security för att så långt som möjligt kvalitetssäkra våra system både vad gäller e-posthantering, vår stödchatt, gästbok och andra kanaler som kräver hög nivå på integritetsskydd.

Vi märker nu en stadig ökning av användandet av våra internetbaserade tjänster för kontaktskapande kommunikation. Detta känns oerhört stimulerande för vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Svenska Ångestsyndromsällskapet
Göran Hagberg
Förbundssekreterare