Om oss

WebbPlatsen i Sverige AB är ansvarig utgivare för sajten AVGANTIVIRUS.SE och är en auktoriserad återförsäljare för AVG:s säkerhetsprodukter. Vi har tillhandahållit AVG:s säkerhetsprodukter till privatpersoner, företag och myndigheter i Norden sedan 2005. Se vårt aktuella certifikat utfärdat av AVG Technologies CZ, s.r.o.

Om WebbPlatsen

WebbPlatsen i Sverige ABMed en rad olika tjänster inom digital kommunikation och IT, vill vi erbjuda företag allt det de kan tänkas behöva för att sköta en professionell och lönsam kontakt med sina kunder, leverantörer och anställda. WebbPlatsen i Sverige AB är ett privatägt aktiebolag och har funnits sedan 1998.

Vad vi står för

Vi ser gärna helhetsåtaganden där vi tar ansvar för hela processen från analys, strategi och genomförande till drift, förvaltning och support. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför väljer vi noga ut var vi förvarar er data. Vårt motto är att alltid hjälpa till när det behövs. Om problem uppstår eller om du vill få hjälp med något eller bara rådfråga oss, finns vi bara ett samtal bort.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan få hjälp med dina digitala utmaningar.

Vi har UC’s guldemblem och högsta kreditvärdighet

Detta är vi stolta över och fortsätter att arbeta långsiktigt med vårt företag, kunder, leverantörer och samarbetspartners.


Socialt ansvar

Vi anser att vi alla kan göra en insats för att hjälpa de som inte har det lika bra ställt som vi har det i västvärlden. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi stödjer olika organisationer genom bl a donationer. Genom vår julgåva till SOS Barnbyar får barn i Bolivia gå i förskola istället för att vara ensamma hemma när föräldrarna arbetar.

sos-barnbyar-julbanner-250x120 viskogen_logo

 

 

 

 

rescues-dogs

hundstallet-logo

WebbPlatsen sponsrar tillsammans med GleSYS Hundstallets verksamhet.

ASS_logo