Lägga till en enhet i AVG CloudCare

Lägg till en enhet genom att klicka på rullgardinsmenyn på den vänstra sidan i gränssnittet och välj Lägg till enhet. Välj vilket av följande alternativ du vill använda för att installera AVG CloudCare agent:

• E-post inbjudan med nedladdning
    Detta alternativ gör det möjligt att skicka ett e-postmeddelande till användarna med en länk och instruktioner för att ladda ner AVG CloudCare.
  • Skapa Installationspaket på t ex USB-sticka
    Detta alternativ gör det möjligt att spara agent installations AVG CloudCare på flyttbara media för omfördelning.
  • Remote Deployment
    Detta alternativ gör det möjligt att fjärrdistribuera installationspaketet till enheter i nätverket.
    Obs: En enhet i nätverket måste först läggas till på annat sätt än fjärrdistribution innan den kan användas på samtliga enheter. Detta för att etablera kontakt med nätverket.