Få din dator julstädad inte bara en gång utan få det gjort hela tiden

Bara för att du har en dator med några år på nacken som krånglar emellanåt behöver du inte köpa en ny. De flesta av oss drabbas förr eller senare av datorkrångel. För en del händer det bara efter några få månader, medan andra inte märker av det på flera år. Kommer du ihåg hur snabb din dator var första gången du använde den?
Med rensningsprogram som AVG PC TuneUp kan du få tillbaka den känslan igen. Du kan till och med  få den att fungera extra snabbt då du surfar, spelar och tittar på videor tack vare en ny turbo-teknik som följer med i just det programmet.

Förklaringen till en trögare dator beror på att Windows knappast åldras med värdighet. Ju mer du använder din dator, desto sämre fungerar den. Om du ofta installera och avinstallerar program och andra tillbehör som skrivare, externa hårddiskar mm är risken stor att det blir kvar skräp i din dator som inte längre har någon funktion mer än att den slöar ner datorn. Det handlar både om onödiga filer och om kopplingar till program som inte längre finns kvar i din dator.

AVG hjälper dig med att rensa bort rätt filer

Många vet inte riktigt var de ska börja för att få sin dator snabb och smidig igen. Det kan vara svårt att själv avgöra vilka  filer eller program som är viktiga att ha kvar eller om det är säkert att ta bort dem. AVG PC TuneUp analysera din dator för att hitta vilka filer som är skräp och genom enkelt formulerade rekommendationer visar dig hur du kan bli av med dem med några klick. Resultat? En snabbare dator med mer utrymme.

Få din dator att alltid köra i full fart

Att rensa sin dator så att den blir snabbare och smidigare är självklart trevligt att få gjort emellanåt, men visst vore det skönt om det arbetet skedde kontinuerligt och ännu bättre om det kunde utföras per automatik när du är borta från din dator, så att det inte kommer i vägen för dig. AVG PC TuneUp arbetar på det sättet, i bakgrunden hela tiden, för att få din dator att alltid köra i full fart. Det är lite som att ha en läkare och städare tillgänglig dygnet runt som hittar och åtgärdar de luckor och fel som orsakar problem i din dator och städar samtidigt undan onödiga filer.

Bestäm själv eller låt AVG sköta din dator på egen hand

En del tycker det är skönt när det finns en sak mindre att komma ihåg. Att få sin dator övervakad kontinuerligt och bli informerad om dess hälsa helt per automatik. Men ibland kan en del även vilja kunna styra och ställa själv med. Om du är lite av en expert behöver du inte oroa dig över att det här programmet rensar bort mer än du tänkt dig, utan att du själv blir varse om det. Det finns en hel del olika verktyg som du kan använda för att finjustera dina inställningar helt på egen han, hur du än vill ha det.

Nu kan du köpa AVG PC TuneUp hos oss!