Hur man distribuerar installationen

Den här artikeln är en översikt över installationsalternativen.

Via installationspaket

Skapa installationspaket, välja om du vill inkludera tjänster i paketet (EXE eller MSI-paket) eller vill låta installationsprogrammet ladda ner dem (rekommenderas, då kommer filen att vara betydligt mindre). Klicka på Hämta för att ladda ner filen till det lokala systemet / nätverksplats / flyttbar enhet och sedan köra på den relevanta enheten.

Via E-post

Klicka på E-postinbjudan. En separat dialogruta öppnas så att du kan välja vilka tjänster du vill installera tillsammans med komponentval. Det finns också en möjlighet att lägga till en testversion till utvalda tjänster.

Den andra fliken Skicka e-inbjudan eller Generera nedladdningslänk kommer att ge dig följande alternativ:

• Skicka e-post inbjudan
  • Skapa nedladdningslänk

Skicka e-post inbjudan

1. Ange en e-postadress för varje användare som ska få installera paketet. Det finns också en möjlighet att redigera e-postinnehåll (Edit Email Content) som gör att du kan redigera brödtexten i brevet och ämnesrubrik.
  2. Brödtexten av e-postmeddelandet kommer att ha ett generisk meddelande som instruerar mottagaren att ladda ner och installera AVG CloudCare sin enhet.
  3. Om du vill visa status och historik över alla via e-post inbjudningar, gå till Email Device Deployment Report.

Skapa nedladdningslänk

Detta alternativ gör att du kan generera en nedladdningslänk för utvalda tjänster som du sedan kan kopiera och klistra in i din egen e-postprogram för att skicka till en användares e-postadress.

Fjärr Distribution

Klicka på Start för att starta fjärrinstallationsguiden som guidar dig genom följande steg:

1. Lägg namn och lösenord för alla nätverksadministratörer till listan över konton. Denna lista sparas som standard och kommer att dyka upp varje gång du startar valet för fjärrinstallation.
    Om du inte vill spara den aktuella listan, avmarkera rutan bredvid Spara lista över konton innan du fortsätter.
    Om du lägger till en domänadministratör, måste du använda syntaxen (dindomän\domainadmin) annars kommer fjärrinstallation att misslyckas.
  2. Klicka på Nästa för att gå vidare till nästa steg. Klicka på Avbryt för att avsluta guiden och återgå till portalen.
  3. Klicka på en WAN IP-adress för att expandera och visa namn, IP-adress, och installationstillståndet för varje upptäckt enhet. Enheter redan i AVG CloudCares nätverk kommer att visa vilken version av AVG CloudCare som installerats och enhetsgrupp som de tillhör.
  4. Klicka på Nästa för att gå vidare till nästa steg. Klicka på Avbryt för att avsluta guiden och återgå till portalen.
  5. Kontrollera de tjänster som du vill distribuera till de enheter som du har valt på fliken Select Devices.
  6. Klicka på Nästa för att gå vidare till nästa steg. Klicka på Avbryt för att avsluta guiden och återgå till portalen.
  7. Kontrollera enheten/enheterna som du distribuerar AVG CloudCare till.
  8. Klicka på Distribuera att slutföra distributionen till var och en av de valda enheterna.
  9. Klicka på Tillbaka för att gå till föregående steg.
  10. För att visa statusen på installationen gå till Remote Device Deployment Report.
  11. Klicka på Avbryt för att avsluta guiden och återgå till portalen.