Så här går en beställning till

how2shop_web

1. Gör ditt köp i vår shop
  2. Få e-post med information och guider
  3. Installera AVG

Gör din beställning

1. Välj den produkt du vill köpa.
  2. Välj antal år du vill att produkten ska vara giltig.
  3. Klicka på knappen Lägg i varukorg.
  4. Om du vill köpa fler produkter klicka på Fortsätt handla.
  5. Fyll i rabattkoden om du har en sådan och klicka på Använd rabattkod.
  6. Klicka på knappen Uppdatera kundvagn om du gjort några förändringar i beställningen (steg 4 eller 5).
  7. Fortsätt till kassan genom att klicka på Fortsätt till kassan.
  8. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  9. Välj betalningsalternativ.
    Det spelar ingen roll vilket alternativ du väljer, du får alltid din order per e-post när den har hanterats och du kan aktivera den direkt.
  10. Läs igenom och godkänn köpvillkoren.
  11. Klicka på Skicka order (om du valt Faktura) eller Fortsätt till PayPal.

Så här betalar du

Faktura
Din faktura kommer med posten. Den ska betalas inom 10 dagar.
Ange OCR-nummer som referens vid betalning.
Du kan börja använda din produkt så snart du fått den skickad till din e-postadress.

Betalkort
Logga in på ditt konto på PayPal eller skapa ett PayPal-konto och slutför betalningen.

Så här hanteras en order

1. Efter avslutat köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du angav i din beställning.
  2. Samtliga beställningar hanteras under kontorstid i den turordning de mottas. Se din orderbekräftelse som ett kvitto på att beställningen har blivit mottagen.
  3. När din beställning har hanterats får du ett e-postmeddelande där du bl a finner information om din produkt och guider för installation mm.

Leveranssätt

Du får ett e-postmeddelande med din produkt och guider. Detta är inget meddelande som kommer till din inkorg per automatik så snart du har skickat in din beställning. Vi hanterar alla beställningar manuellt för allas säkerhet på kontorstid.

Vi skickar inte ut någon box med installation-skiva. Vi vill erbjuda dig ett skydd som du kan börja använda på en gång.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder möjligheten att betala per faktura eller direkt med betalkort. Fakturan kommer per post ett par dagar senare och ska betalas inom 10 dagar om inget annat är angivet. Vi använder oss av Noxfinans för våra fakturor. Vid direktbetalning med betalkort sköts transaktionen via PayPal. När vi har blivit informerade om att betalningen har genomförts hanterar vi din beställning. Uteblir denna bekräftelse, informerar vi dig per e-post om detta.

Produktens giltighet

Produkten aktiverar du när du själv vill så snart du mottagit den per e-post. Detta gäller även om du har valt att betala per faktura.

Vid förnyelse förlängs produktens giltighetstid automatiskt, ingen aktivering krävs. Dess förfallodatum förblir det samma, vare sig du förnyar den två månader i förväg eller en dag innan den förfaller. Med andra ord spelar det ingen roll när du förnyar. Det enda som är viktigt är att göra det innan den har löpt ut så du inte är oskyddad.