Varför levereras ingen fysisk vara?

Fördelen med att få nedladdningslänk mm per mejl är att du kan komma igång med ditt AVG direkt och slipper vänta på postgången. Du är dessutom garanterad att alltid få den senaste versionen och behöver inte gå igenom ett flertal uppdateringar vid installation.

Om du inte vill hämta ner installationsfilen direkt till din dator, kan du spara ner installationsfilen på en USB-sticka eller liknande på en annan dator och sedan installera AVG från din USB-sticka.