Uppgradera AVG Trial till köpt version

Om AVG Trial Version redan finns installerat på din dator behöver du inte ominstallera AVG när du har köpt en licens. Då räcker det med att bara aktivera den köpta licensen i programmet. Så här aktiverar du din licens.

AVG 2018

Starta AVG.
Klicka på My AVG längst upp till höger och sen på My subscription.
Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

AVG 2017

Starta AVG.
Klicka på Menu längst upp till höger och sen på About.
På vänster sida klickar du på Subscription.
Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

AVG 2013-15

1. Starta AVG.
  2. Klicka på Support längst upp till höger.
  3. Aktivera licensen genom att klicka på Reactivate.
  4. Byt ut till den nya licensen i rutan längst ner och klicka sedan på Activate.
  5. Starta om AVG.

AVG2013_activate

AVG 2012

1. Starta AVG.
  2. Dubbelklicka på Support längst upp till höger.
  3. Aktivera licensen genom att klicka på Reactivate.
  4. Byt ut till den nya licensen i rutan längst ner och klicka sedan på Activate.
  5. Starta om AVG.

AVG_activate_license

AVG 2011

1. Starta AVG.
  2. Dubbelklicka på License
  3. Gå in på Activate
  4. Klistra in den nya licensen i den nedersta rutan.
  5. Klicka Activate