Uppgradera AVG Trial till köpt version

Om AVG Trial Version redan finns installerat på din dator behöver du inte ominstallera AVG när du har köpt en licens. Då räcker det med att bara aktivera den köpta licensen i programmet. Så här aktiverar du din licens.

AVG 2019

Starta AVG.
Klicka på My AVG > Min prenumeration.

Här loggar du in med samma uppgifter du använde när du aktiverade koden du fick vid köpet.

Logga in i AVG

AVG 2018

Starta AVG.
Klicka på My AVG längst upp till höger och sen på My subscription.
Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

AVG 2017

Starta AVG.
Klicka på Menu längst upp till höger och sen på About.
På vänster sida klickar du på Subscription.
Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate