Är jag skyddad?

Öppna ditt AVG > Står det “Du är fullständigt skyddad” ?

Bild från AVG Internet Security där det fframgår att man är fullständigt skyddad

Är det grönt i alla boxarna så är du skyddad.

Du kan däremot få erbjudanden om ytterligare skydd. Dessa väljer du själv om du vill köpa men du kan stänga av meddelanden för dem om du vill, följ guiderna nedan.
Smarta inställningar efter installation av AVG Internet Security

Smarta inställningar att göra efter installation av AVG TuneUp

OBS! Detta går endast att göra på betalversionen av programmet.
Tillbaka till Smarta inställningar