Installera och aktivera AVG efter rensning av datorn

Har du av någon anledning blivit tvungen att rensa datorn så följ stegen nedan för att installera och aktivera ditt AVG igen:

1. Klicka på länken nedan för att hämta programmet igen, klicka på Ladda ner vid din produkt här!

2. Öppna AVG i din dator, klicka på My AVG > My subscription (Mitt AVG > Min prenumeration) och logga in med samma uppgifter du använt när du aktiverade ditt konto.

3. När detta är klart kan du göra inställningarna nedan, när dessa är klara startar du om din dator.
Smarta inställningar för AVG Internet Security

Smarta inställningar för AVG TuneUp

4. Klart!