Smarta inställningar efter installation av AVG Internet Security

Här är tips på inställningar som du kan göra i programmet för att bestämma när automatiska skanningar av din dator ska köras.

Schemalägg skanning av datorn

1. Öppna AVG.
      2. Klicka på kugghjulet bredvid SKANNA DATORN.
        Skanna datorn
      3. Klicka på SCHEMALAGD SKANNING nere till höger.
        Schemalägg skanning
      4. Du kan välja namn på skanningen (1) om du vill, sen väljer du frekvens (hur ofta skanning ska ske) (2). ”Varje vecka” är mer än tillräckligt då AVG alltid är aktivt.Schemalagd skanning

Stäng av pop-up meddelanden från AVG

1. Klicka på Inställningar under Meny.
  2. Klicka på Personlig Integritet och bocka ur alla boxar .Personlig Integritet