Smarta inställningar efter installation av AVG Internet Security

Här är tips på inställningar som du kan göra i programmet för att bestämma när automatiska skanningar av din dator ska köras.

Schemalägg skanning av datorn

1. Öppna AVG.
      2. Klicka på kugghjulet bredvid SCAN COMPUTER.
      3. Klicka på SCHEDULE SCAN nere till höger.
      4. Klicka på Scheduling (Nr 1) och markera Schedule this scan (Nr 2).
        Standardinställningen är att skanningen sker varje söndag natt men detta kan du ändra och om datorn inte är igång då så startar skanningen nästa gång den startas.

Stäng av pop-up meddelanden från AVG

1. Klicka på Settings (Inställningar) under Menu (Meny)
  2. Klicka på Privacy (Integritet) och bocka ur alla boxar .