Inaktivera AVG tillfälligt

När du felsöker problem i din dator kan det vara en bra idé att stänga av AVG temporärt. Då får du snabbt och enkelt reda på om det är AVG som blockerar eller om det är något annat i din dator som behöver ändras på.

1. Högerklicka på AVG-symbolen i verktygsfältets nedre högra hörn.
  2. Stäng av AVG vid Skyddet är på
  3. Glöm inte att aktivera ditt AVG igen när du är klar.

Stänga av AVG inne i programmets inställningar

Du kan också stänga av AVG inne i programmets inställningar.

1. Öppna AVG programmet.
  2. Klicka på Menu (Meny) och klicka på Settings (Inställningar).
  3. I vänstra kolumnen klickar du på Troubleshooting (Felsökning).
  4. Klicka på Passiv Mode (Passivt läge).
  5. Dra reglaget åt höger för att stänga av ditt AVG, godkänn i kontrollrutan som kommer upp.
  6. Klicka sedan på OK.
  7. Glöm inte att aktivera AVG igen när du är klar.