Inaktivera AVG tillfälligt

När du felsöker problem i din dator kan det vara en bra idé att stänga av AVG temporärt en liten stund. Då får du snabbt och enkelt reda på om det är AVG som blockerar dig eller om det är något annat i din dator som behöver ändras på.

1. Högerklicka på AVGsymbolen i verktygsfältets nedre högra hörn.
  2. Stäng av AVG vid Protection is on
  3. Glöm inte att aktivera ditt AVG igen när du är klar.

Stänga av AVG inne i programmets inställningar

Du kan också stänga av AVG inne i programmets inställningar.

1. Öppna AVG programmet.
  2. Gå till menyn Menu och klicka på Settings.
  3. I vänstra kolumnen klickar du på Troubleshooting.
  4. Här hittar du Passiv Mode
  5. Dra reglaget till höger för att stänga av ditt AVG, godkänn i kontrollrutan som kommer upp.
  6. Klicka sedan på OK.
  7. Glöm inte att aktivera ditt AVG igen när du är klar.