Installationsguide för AVG

1) Hämta installationsfilen till ditt program här! Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta nedladdningen.

2) Öppna därefter AVG i din dator, klicka på Meny och SIGN IN. Logga in om du har ett konto (LOG IN) annars skapar du ett (CREATE ACCOUNT).

3) Aktivera din kod: Öppna AVG i din dator, klicka på Meny och Ange giltig aktiveringskod.
Ange koden du fick i din beställning och klicka på ”Ange”.Ange kod

4) Gå till din Inkorg och bekräfta din e-postadress via meddelandet du nyss fått.

5) Klart!

Smarta inställningar för AVG Internet Security

Smarta inställningar för AVG TuneUp