Installationsguide för AVG Internet Security

Steg 1: Lägg in aktiveringskoden i rutan.

Steg 2: Skapa ett konto i AVG MyAccount såvida du inte redan har ett , klicka då på Log in here och ange dina uppgifter.

Steg 3: Gå till din Inkorg och klicka på länken Confirm Email i det mailet som du nyss har fått.


Har du redan AVG installerat?

Öppna AVG i din dator, klicka på My AVG > My subscription (Mitt AVG > Min prenumeration) och logga in med samma uppgifter som ovan.


Om du inte har AVG installerat!

Steg 1: Hämta nedladdningslänk här

Steg 2: Starta installationen genom att klicka på den nedladdade filen och sedan Install

Steg 3: Klicka på Activate now (Aktivera nu)

Steg 4: Klicka på Log In (Logga in) och ange samma uppgifter som när du aktiverade din kod.

Smarta inställningar efter installation, klicka här