Installationsguide för AVG Internet Security

• Se till att du är inloggad i Windows med administratörsbehörighet , att inga andra program körs i Windows, och alla andra antivirusprogram är helt avinstallerade.
  • Säkerställ att datorn uppfyller minimi systemkraven för AVG installation.

Aktivera koden du fick vid leveransen

Klicka på länken nedan för att skapa konto och aktivera koden du fått:
Aktiveringskod

Överst lägger du in koden och längre ner skapar du ett konto i AVG MyAccount såvida du inte redan har ett konto, klicka då på Log in. När detta är klart har du knutit ditt köp till din e-postadress och du behöver nu endast logga in i AVG-appen på din dator.

Följ guiden för att hämta och installera AVG Internet Security

1. Klicka här för att ladda AVG Internet Security.
  2. Högerklicka på den nedladdade installationsfilen och välj Kör som administratör.
  3. I det övre högra hörnet på välkomstskärmen, välj installationsspråk (Engelska) och klicka på Fortsätt.
  4. Ange ditt AVG MyAccount användarnamn och lösenord och klicka på Log in
    OBS! Om du inte har ett AVG MyAccount ännu kan du antingen skapa ett nytt konto, eller hoppa över detta steg på denna punkt.
  5. Starta om datorn om det behövs.

AVG är nu installerat. Dubbelklicka på ikonen AVG på skrivbordet för att öppna AVGs konsol och klicka på AVG Internet Security för att öppna programmet.

OBS! Om du inte loggade in på ditt AVG MyAccount under installationen, måste du logga in på ditt konto via AVGs konsol för att aktivera programmet.

Aktivera AVG Internet Security

När du köper  AVG Internet Security är informationen om ditt köp lagrat på ditt AVG MyAccount som du använde eller skapade under köpet. För att aktivera din produkt, måste du logga in på ditt AVG MyAccount. Om produkten redan är installerad och du är inte ansluten till MyAccount, följ dessa steg:

1. Klicka på My AVG längst upp till höger och sen på My subscription.

2. Klicka på Log in, här loggar du in med din e-postadress och det lösenord du skapat.

Ditt AVG Internet Security är nu aktiverat. Du kan se och hantera alla dina AVG produkter på ditt AVG MyAccount.

OBS! Om du glömt lösenordet, gå till AVG MyAccount klicka på: Forgot your password?, och ange den e-postadress som användes för att skapa kontot under köpprocessen. E-postadressen är samma adress dit du fick e-postbekräftelse efter köpet.