Ladda ner och aktivera kod

Steg 1: Lägg in aktiveringskoden i rutan om den inte ligger där redan.

Steg 2: Välj produkt och plattform

Steg 3: Gå till din Inkorg och klicka på länken Confirm Email i det mailet som du nyss har fått.

Steg 4: Öppna AVG i din dator, klicka på My AVG > My subscription (Mitt AVG > Min prenumeration) och Ange giltig aktiveringskod eller Logga in på AVG-kontot.

Har du redan AVG installerat?

Öppna AVG i din dator, klicka på My AVG > My subscription (Mitt AVG > Min prenumeration) och Ange giltig aktiveringskod eller Logga in på AVG-kontot.