Installationsguide för AVG

1) Hämta installationsfilen till ditt program här! Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta nedladdningen.

2) När nedladdningen är klar klicka på INSTALLERA och sedan på FORTSÄTT för att avsluta installationen.

3) Aktivera din kod:
AVG Internet Security: Öppna AVG i din dator, klicka på Meny och Ange giltig aktiveringskod.
Ange koden du fick med din beställning och klicka på ANGE, fyll sedan i resten av uppgifterna.
AVG TuneUp: Öppna AVG i din dator, klicka på My AVG > Min prenumeration och sen på Ange aktiveringskod.
Ange koden du fick med din beställning och klicka på ANGE, fyll sedan i resten av uppgifterna.Ange kod

4) Gå till din Inkorg och bekräfta din e-postadress via meddelandet du nyss fått.

5) Klart!

Fick du problem vid installationen eller aktiveringen av koden?
Gå till vår Supportguide för hjälp.

Smarta inställningar för AVG Internet Security

Smarta inställningar för AVG TuneUp