Avinstallera AVG

Om du vill avinstallera AVG går du till Kontrollpanelen för att starta avinstallationsverktyget.

1. Högerklicka på AVG på Startskärmen.
  2. Klicka på Avinstallera längst ner.
  3. Välj AVG i listan med program.
  4. Klicka på Avinstallera.

1. Gå till Start > (Inställningar) > Kontrollpanelen.
  2. Öppna (Program) > Program och funktioner eller Lägg till/ta bort program.
  3. Välj AVG i listan över program.
  4. Klicka på Avinstallera eller Ändra/ta bort.
  5. Fönstret som bilden visar öppnas och du väljer nu Uninstall för att avinstallera AVG.

Starta avinstallationsverktyget

Fullfölj stegen i guiden och har du några frågor kring något specifikt är det bara att du hör av dig till oss.

Klicka på Uninstall

När avinstallationen är klar ska du starta om datorn

Problem med att avinstallera?

Om det uppstår problem vid din avinstallation, kan du köra verktyget AVG Remover. Ladda ner och läs mer om AVG Remover här.