Installationsguide AVG Ultimate

AVG Ultimate är ett paket innehållande Internet Security och TuneUp för obegränsat antal enheter inom hushållet/familjen.

Steg 1: Lägg in aktiveringskoden i rutan.

Steg 2: Skapa ett konto i AVG MyAccount såvida du inte redan har ett , klicka då på Log in here och ange dina uppgifter.

Steg 3: Gå till din Inkorg och klicka på länken Confirm Email i det mailet som du nyss har fått.

Har du redan AVG installerat?

Öppna AVG i din dator, klicka på My AVG > My subscription (Mitt AVG > Min prenumeration) och logga in med samma uppgifter som ovan.

Om du inte har AVG installerat!

Steg 1: Hämta nedladdningslänkar för AVG Internet Security här.

Steg 2: Starta installationen genom att klicka på den nedladdade filen och sedan Install

Steg 3: Klicka på Activate now (Aktivera nu)

Steg 4: Klicka på Log In (Logga in) och ange samma uppgifter som när du aktiverade din kod.

Smarta inställningar efter installation, klicka här

Steg 5: Hämta nedladdningslänkar för AVG TuneUp här.

Steg 6: Starta installationen genom att klicka på den nedladdade filen och sedan Install

Steg 7: Välj språk, (svenska är redan ifyllt) > klicka OK > Next > Install > Finish

Steg 8: Klicka på My AVG / My subscription (Mitt AVG / Min prenumeration) och logga in med samma uppgifter som ovan.

Steg 9: Här ser du de olika funktionerna. Nedan finns länk för de olika inställningarna som kan göras för att snabba upp din dator.