Installera och aktivera AVG Ultimate

AVG Ultimate är ett paket innehållande Internet Security och PC TuneUp för obegränsat antal enheter inom hushållet.

Innan du börjar installationen, se till att:

• Du är inloggad i Windows med administratörsbehörighet , att inga andra program körs i Windows, och alla andra antivirusprogram är helt avinstallerade.
  • Säkerställ att datorn uppfyller minimi systemkrav för AVG installation.

Följ guiden för att hämta och installera AVG Ultimate

1. Aktivera ditt köp här. Detta kopplar ditt köp till din e-postadress och ingen licensnyckel finns eller behövs.
  2. Logga in på AVG MyAccount. Har du inget konto så skapar du ett här
  3. Klicka på download, först Internet Security och sen PC TuneUp

Aktivera AVG Ultimate

När du köper  AVG Ultimate är informationen om ditt köp lagrat på ditt AVG MyAccount som du använde eller skapade under köpet. För att aktivera din produkt, måste du logga in på ditt AVG MyAccount. Om produkten redan är installerad och du är inte ansluten till MyAccount, följ dessa steg:
1. Starta AVG
2. Klicka på My AVG och sen på My subsciption

3. Logga in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate
Ditt AVG Internet Security och AVG PC TuneUp är nu aktiverat. Du kan se och hantera alla dina AVG produkter  på ditt AVG MyAccount.

OBS! Om du glömt lösenordet, gå till AVG MyAccount klicka på: Forgot your password?, och ange den e-postadress som användes för att skapa kontot under köpprocessen. E-postadressen är samma adress dit du fick e-postbekräftelse efter köpet.