Köpt ny dator, kan man flytta sin licens?

Överföra ditt AVG från den gamla datorn till den nya enligt följande steg.

1. Avinstallera AVG från den gamla datorn

Du avinstallerar AVG genom kontrollpanelen i din dator.
Är du osäker, följ vår avinstallationsguide.

2. Installera AVG på den nya datorn

1. Hämta hem installationsfilen till ditt program på sidan Nedladdning.
  2. Klicka på länken Installationsfil till… och välj att du vill spara filen. Förslagsvis på ditt skrivbord så är det enkelt att hitta den sen. Dubbelklicka sedan på filen för att sätta igång själva installationen.
  3. Följ installationsguiden.
    Läs gärna mer i vår steg för steg guide för installation av AVG.
  4. För att aktivera din kod: Öppna AVG, klicka på Meny och Ange giltig aktiveringskod.
  5. Om AVG ber dig att starta om datorn så gör du det.