Problem med avinstallation AVG TuneUp

Har du redan provat att avinstallera AVG TuneUp från din dator genom kontrollpanelen, utan att programmet avinstallerades korrekt, kan du köra avinstallationsverktyget AVG Remover för AVG TuneUp.

1. Du finner AVG Remover för AVG TuneUp på sidan Hjälpverktyg
  2. Välj Spara fil i rutan som öppnas.
  3. Klicka på filen och välj kör i rutan som öppnas och klicka sedan på Continue (Fortsätt).
  4. Vänta på att verktyget startar om datorn åt dig.
  5. När datorn har startat upp igen är AVG TuneUp raderat.

OBS! Om du inte har installerat AVG TuneUp i datorns standardmapp för program, kan du behöva ta bort AVG TuneUp mappen manuellt efter att ha använt avinstallationsverktyget och startat om datorn.