Aktivera min kod

Steg 1: Aktivera min kod.

a) Gå till sidan ”Aktivera kod
Du kan även klicka på den länk du fått vid din beställning för att aktivera din kod.

b) Ange kod och klicka på ”Confirm Code”

Aktivera kod, Steg 1

Fick du ett felmeddelande?
Activation code is already used (Koden är redan aktiverad)
Koden är redan aktiverad och du behöver bara öppna ditt AVG och logga in.
Har du glömt lösenordet kan du sätta ett nytt via länken här

Steg 2: ”Logga in” eller skapa konto.

Aktivera kod, Steg 2

Fick du ett felmeddelande?
Account already exists (Det finns redan ett konto)
Det finns redan ett konto med den e-postadressen, du behöver därför endast klicka på ”Log in here ”ovan och logga in.
Har du glömt lösenordet kan du sätta ett nytt via länken här.

Steg 3: Bekräfta din e-postadress.

Om du inte redan hade ett konto har du nu fått ett meddelande om att bekräfta din e-postadress till din Inkorg.

Steg 4: Logga in i programmet.