Flera virusskydd på en dator = konflikt

Det är inte rekommenderat att ha flera antivirus-program installerade samtidigt på din dator. Det uppstår då enkelt konflikter dem emellan. Om andra antivirus-program upptäcks under installationen av AVG är det nödvändigt att avinstallera det innan du installerar AVG. Du kan vanligtvis avinstallera program med hjälp av Lägg till eller ta bort program i Kontrollpanelen. Gör detta i så fall genom följande steg:

1. Öppna menyn Start > Inställningar > Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Lägg till eller ta bort program.
  3. Klicka på det programmet i listan och välj Ta bort.
  4. Efter avinstallationen startar du om datorn och kör installationen av AVG på nytt.

Om du stöter på några problem med avinstallationen rekommenderar vi att kontakta supporten för respektive produkt. Nedan finns länkar till en rad olika leverantörer.