Hitta licensnyckeln i AVG

OBS! Du har ingen licensnyckel om du har senaste versionen av AVG

• Licensnyckeln hittar du i AVG-programmet på din dator.
  • Du fick din licens per mejl då du beställde den.
  • Logga in på ditt konto: https://www.avgantivirus.se/mitt-konto/
  • Om du valde att göra din beställning hos avgantivirus.se och valde att betala per faktura, finns licensen även på den.

Klicka på den version som du har installerat på din dator för detaljerad beskrivning.

AVG 2018

Starta AVG.
Klicka på My AVG längst upp till höger och sen på My subscription.
Här ser du din licensnyckel och giltighetstid såvida du inte har en licenslös produkt. Då ser du här din e-postadress och giltighetstid.
Klicka på copy to clipboard för att få kopiera licensen och sedan kunna klistra in den i ett formulär eller mejl. För att ’klistra in’ ställer du markören där du vill klistra in licensen och trycker ner

AVG 2017

Starta AVG.
Klicka på Menu längst upp till höger och sen på About.
På vänster sida klickar du på Subscription.
Här ser du din licensnyckel och giltighetstid såvida du inte har en licenslös produkt. Då ser du här din e-postadress och giltighetstid.
Klicka på copy to clipboard för att få kopiera licensen och sedan kunna klistra in den i ett formulär eller mejl. För att ’klistra in’ ställer du markören där du vill klistra in licensen och trycker ner