Aktivera din förnyelse/ köpta produkt

Har du förnyat din licens eller vill aktivera din köpta produkt efter att ha haft AVG på prov i 30 dagar (AVG Trial), följer du stegen nedan.

Det är inte samma inloggningsuppgifter som du använder i vår shop vid köp/förnyelse

AVG 2018

1. Aktivera din kod på: https://app.avg.com/en-us/retail
  2. Starta AVG i din dator
  3. Klicka på My AVG och sen på My subsciption
  4. Här ser du licensens giltighetstid. Om den stämmer med beställningen så behöver du inte göra något. Om inte, gå till nästa steg.
  5. Logga in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Activate

AVG 2017

1. Starta AVG
  2. Klicka på My AVG och sen på My subsciption
  3. Här ser du licensens giltighetstid. Om den stämmer med beställningen så behöver du inte göra något. Om inte, gå till nästa steg.
  4. Har du en licensnyckel så klickar du på Enter your licens number. Har du en licensnyckel men det står att du är inloggad så måste du först klicka på Log out för att kunna lägga in nyckeln. Om du inte fått en licensnyckel så loggar du in här med den e-postadress som du använde när du köpte din produkt och klicka sen på Enter licens

OBS! Tänk på att använda stora bokstäver om du anger en licensnyckel.

AVG 2013-2016

1. Starta AVG.
  2. Klicka på Support längst upp till höger.
  3. Aktivera licensen genom att klicka på Reactivate.
  4. Byt ut till den nya licensen i rutan längst ner och klicka sedan på Activate.
  5. Starta om AVG.

AVG2013_activate