Uppdatera AVG manuellt

AVG uppdateras automatiskt med jämna mellanrum och ser till att ditt skydd alltid är aktuellt. Om du själv vill se till att du har de senaste uppdateringarna installerade, kan du starta uppdateringen manuellt. Detta påverkar inte de automatiska uppdateringarna.

Uppdatera AVG från Internet

1. Öppna programmet AVG.
  2. Klicka på pilen vid Virus Definition
    När det finns programuppdateringar så ser du en ruta bredvid ”You are fully protected” som säger ”Update now”. Klicka på och starta sedan om datorn när detta är klart.

Om det finns nya uppdateringar tillgängliga, kommer AVG ladda ner dem och uppdatera programmet, helt automatiskt.