Avinstallera AVG

Om du vill avinstallera AVG går du till Kontrollpanelen för att starta avinstallationsverktyget.

1. Gå till Kontrollpanelen.
  2. Öppna > Program och funktioner > Lägg till/ta bort program.
  3. Välj det AVG-program du vill ta bort  i listan över program.
  4. Klicka på Avinstallera och välj Uninstall (Avinstallera).

1. Högerklicka på AVG på Startskärmen.
  2. Klicka på Avinstallera längst ner.
  3. Välj det AVG-program du vill ta bort  i listan över program.
  4. Klicka på Avinstallera.

När avinstallationen är klar ska du starta om datorn

Problem med att avinstallera?

Om det uppstår problem vid din avinstallation, kan du köra verktyget AVG Clear. Ladda ner och läs mer om AVG Clear här.